Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia

El director d'escena Lluís Danés signa la direcció d'aquest nou espectacle musical, participatiu i interactiu, que sorprèn amb una innovadora posada en escena. La música és a càrrec d’en Xavi Lloses, i el llibret està compost per l’Enric Llort. L'espectacle va estrenar-se al Teatre Condal de Barcelona el desembre de 2016.

Focus, Grup 62, Universal i Jet Entertainment aposten per un nou musical familiar basat en els personatges i l'univers de Geronimo Stilton, el superèxit editorial que s'ha convertit en un veritable fenomen literari entre els nens i nenes d'arreu del món.

Geronimo Stilton. Gran retorn a Fantasia està basat en el llibre El gran llibre del Regne de la Fantasia, que ha venut més de 200 mil exemplars, convertint-se així en un dels més llegits de l’any 2015 a Espanya.

Lluís Danés - director
Lluís Danés és un artista prolífic, visualment contundent i poc convencional amb més de 17 anys de carrera. La seva feina com a director de cinema, director de teatre, escenògraf o realitzador sempre causa una forta impressió en el públic. El seu talent creatiu li ha permès aconseguir diversos premis i el reconeixement nacional i internacional. Va néixer a Arenys de Mar l’any 1972, va estudiar la carrera d’escultura a l’Escola d’Arts i Oficis de la Diputació de Barcelona i va començar una exitosa trajectòria com a escenògraf i director d’espectacles teatrals. L’any 1995 va crear la companyia La Visual Teatre, amb la qual va debutar el 1997 al Mercat de les flors amb l’espectacle A Sinera, prop del mar, nominat als premis Max de Teatre. Des de llavors, Danés es mou amb facilitat per diferents disciplines com el cinema, el vídeo, la música, el teatre i el circ, i ha participat com a escenògraf i director d’art en nombroses cerimònies i espectacles.

Xavi Lloses - composició musical
Xavi Lloses Huguet (Lleida 1976) es defineix com “antipianista, compositor i terrorista sonor”. Artista multidimensional eclèctic i polivalent, desenvolupa la seva hiperactivitat per tots els camins que li brinda l’art. Alguns dels seus darrers projectes són: Nàufrags (Mercat de les Flors, 2016) un espectacle de teatre visual en què titelles, objectes, veu i música comparteixen escenari on Xavi Lloses ha compost la partitura original.

Enric Llort – llibret
És guionista, director i actor. Ha fet una trentena de projectes de diversa índole que van des de guions teatrals musicals com Viatge al regne de la fantasia, espectacles de clown com Omaggio, comèdia com Quina pena de funeral; passant per guions d’esdeveniments de tot tipus, grans i no tan grans com Clam Festival de Cinema, Premis Pere Casaldàliga, Barcelona Comerç i Català de l’any, entre d’altres. També té una extensa carrera com a director, on ha treballat al costat de personalitats teatrals com Josep Maria Pou, Josep Maria Mestres, Pau Miró i Lluís Danés .

Repartiment

  • Geronimo Stilton
  • Beth Rodergas
  • Edgar Martínez
  • Marc Gómez
  • Marina Xeix
  • Marina Schiaffino
  • Laura Borràs
  • Joan Mas
  • Toni Guillemat

Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia! I aquesta vegada no hi és per passar-hi uns dies de vacances, sinó perquè l'espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes!

Aquesta vegada, Flordiana, li ordena que vagi a buscar tots els tresors màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat és estrany i molt misteriós.

Una aventura de bigotis en què ens retrobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, la Flordiana de la Flor, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres!

Una nova aventura musical farcida de misteri, d’emoció, de màgia, de cançons molt divertides i moltíssima fantasia!

Durada: 2 hores i 10 minuts (entreacte de 15 minuts inclòs)

Per a totes les edats.

Geronimo Stilton és el rosegador més famós de la literatura infantil, l’heroi i ídol dels nens i nenes que segueixen fidelment les aventures d’aquest periodista i director de l’Eco del Rosegador, el diari més venut de Ratalona, capital de l’Illa dels Ratolins. Les històries de Geronimo Stilton entusiasmen als nens, perquè són aventures explicades amb un ritme trepidant amb grans dosis d’humor, i també a pares i professors perquè eduquen amb valors com l’amistat, la sinceritat, l’amor, el respecte o la pau.

Els llibres de Geronimo Stilton van ser publicats per primera vegada a Itàlia el 2000 gràcies a Edizioni Piemme. Actualment la sèrie compta amb més de 200 títols entre les diferents col·leccions.

Les aventures del ratolí periodista s’han convertit en el bestseller editorial més venut arreu el món, amb més de 128 milions d’exemplars. A Espanya va aterrar l’any 2003 i ja s’han venut 2.500.000 d'exemplars en català i 12.000.000 en castellà. S’ha publicat a 150 països i s’ha traduït a 47 idiomes. Un dels factors de l’èxit de les aventures de Geronimo Stilton radica en la forma de presentar els llibres que contenen diferents olors segons els personatges que hi van apareixent i una cal·ligrafia i estètica d’acord amb les emocions i situacions que es van succeint, així com jocs i jeroglífics que han de resoldre els lectors.