GERONIMO STILTON

Noble, sincer, molt amic dels seus amics, fa el que sigui per ajudar a les persones que estima, casolà, poruc, no li agrada l’esport, ni les aventures, però sempre està ficat en un embolic o altre. A Fantasia se’l coneix com el Cavaller sense Màcula i sense Temença.

NERIDIANA

Reina de les Fades Negres. Germana bessona de Flordiana. Alumna avantatjada de la Bruixa Stria. Malvada, dolenta, experta en les arts de la bruixeria. Està disposada a robar el tron a la seva Germana.

SCRIBACHINUS

Un dels millors amics que Geronimo té a Fantasia, escriptor frustrat, no calla mai, no està mai quiet, una mica rondinaire i amant de les gestes èpiques.

STRIA

La Reina del Regne de les Bruixes. Malvada, perversa, possessiva, envejosa, enemiga declarada d’en Geronimo i de Flordiana. La seva ambició més gran és el poder. .

FLORDIANA

La Reina del Regne de les Fades. Germana bessona de Neridiana. Molt amiga d’en Geronimo. Sempre que té un problema demana l’ajut d’en Geronimo. Els seus principis són el respecte , l'harmonia, la igualtat entre les persones i la fantasia.

BOLETUS i FRITIL·LÀRIA

Rei i Reina del Regne dels Gnoms

MAGA GALETA

Reina de les Magues Grassonetes. Una golafre impressionant. Maltracta sempre a les seves cuineres. És molt nerviosa i pateix d’insomni. Per dormir escolta les melodies del Carilló dels Somnis d’Or.

MALPENSADA, MALENTRANYADA i MENJAIRE

Les tres bruixes bessones dels Cabells Verds Màgics.

CARAMELOT FURTIU

Nebot del Rat Furtiu. Fort, atlètic. Li agraden molt els caramels. És una mica gandul.

COMTE VAMPIRAT

Li encanta jugar als escacs, ballar valsos i fer duels amb espasa. Aposta sobre qualsevol cosa. Per tal de casar a la seva filla està disposat a fer el que calgui.

MAGA CUINERA

Maga grassoneta. Cridanera i amb molt de caràcter.

ALYS

Domadora dels Dracs de Plata. Valenta, atrevida, no té por de res. Molt amiga d’en Geronimo (el seu amor platònic).

MAG LACUSTRIS

Oncle de Flordiana i de Neridiana. Pertany a la Dinastia dels Altíssims. Viu a Castellnuós, que es troba dins del llac de les aigües lluents. Els seus ulls penetrants són capaços de llegir el cor de qui sigui.